Om er goed uit te zien heb je niet veel nodig. Sterker nog; vaak is eenvoud in je outfit voldoende om een verpletterende indruk te maken. Hou het daarom simpel en besteed vooral veel aandacht aan je accessoires. Een goede zonnebril is essentieel maar het is niet altijd eenvoudig om een goede keus te maken. Het aanbod is heel groot en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Wij geven je daarom een aantal handige tips die je in het achterhoofd kunt houden wanneer je gaat zoeken naar de perfecte bril. Het hoeft namelijk niet moeilijk te zijn om een keus te maken, mits je weet wat belangrijke selectiecriteria zijn. 

Een goede bril is meer dan mooi

Als je een zonnebril heren zoekt, dan is het goed om te weten wat je in huis haalt wanneer je een goedkope bril koopt of wanneer je een wat duurdere bril aanschaft. Een goedkope bril is enkel vorm en beschermt je ogen niet tegen het zonlicht. Dat kan grote gevolgen hebben want een teveel aan uv-straling kan heel schadelijk zijn voor je ogen. Kies daarom niet alleen een bril die mooi is, maar ook een die voorzien is van goede UV-glazen. Deze houden de schadelijke straling goed tegen. Hoe herken je of een bril UV-glazen heeft? Aan de prijs! Een bril voor een paar euro kan je nooit de bescherming bieden die je je ogen zou moeten gunnen. 

Ga je voor een rond of een hoekig montuur? 

Je kunt je bij je keus voor een bril laten leiden door je persoonlijke voorkeuren, maar het is beter om te kijken naar de vorm van je gezicht. Als je een hoekig gezicht hebt, zal een ronder montuur je beter staan dan een eveneens hoekig montuur. Daarmee accentueer je de hoeken enkel en dat is vaak too much. Kijk daarom goed naar wat jouw gezicht nodig heeft en creëer zo een mooie balans in jouw gezicht waarmee je indruk zult maken. Probeer daarom eens een paar brillen om te zien hoe je jouw gezicht het beste uit kunt laten komen. 

Klassiek of modern? 

Sommige bekende merken zonnebrillen draaien al vele decennia mee. Zij hebben echte klassiekers voortgebracht die door vele beroemdheden zijn en worden gedragen. Met deze brillen, van bijvoorbeeld Ray Ban, Versace, Michael Kors, Oakley of Tom Ford kun je de plank bijna niet misslaan. Met deze brillen kun je van een eenvoudige outfit een stijlvol geheel maken omdat de bril het geheel straktrekt. Je kunt online de collecties van deze merken bekijken en gelijk een order plaatsen wanneer je iets moois hebt gezien. 

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen